Perlefilm

Monster

Monster

MONSTER, vinner av beste manus under årets filmfestival i Cannes, tar oss med inn i de unges kompliserte verden. Filmen har det spesielle grepet å suksessivt formidle den samme historien etter tur, slik de ulike hovedpersonene opplever den, som viser hvor lett det er å misforstå det som egentlig har skjedd, og ikke minst som foreldre og voksne, å gå helt glipp av virkeligheten til de unge.


Se den fra 23. april
Lærerværelset

Lærerværelset

Oscar-nominert til beste internasjonale spillefilm! Carla Nowak, en dedikert lærer, havner i sentrum av dramaet når en av elevene hennes mistenkes for tyveri. Drevet av en sterk rettferdighetssans begir Carla seg ut på dypt vann for å avdekke sannheten, og legger grunnlaget for en spennende utforskning av maktspillet og de intrikate dynamikkene mellom elever, lærere og foreldre på en ungdomsskole.


Se den fra 7. mai
Scrapper

Io Capitano

Io Capitano forteller den episke historien om to fettere som forlater Dakar og begir seg på vei mot Europa. I denne nåtidige odysseen må de to unge mennene overvinne en rekke hindringer mens de kjemper for å overleve først i ørkenen og så til havs. Filmen var en av de fem nominerte til Oscar for Beste Internasjonale Film.


Se den fra 21. mai

Om Perlefilm

Se utvalgte kritikerfavoritter, prisvinnere, indie- og festivalfilmer på Gjøvik Kino & Scene!

  • Perlefilmene vises i en to-ukers periode fra premieredatoen, tirsdager kl. 18:00 og torsdager kl. 12:30 og kl. 18:00.*
  • En Perlefilm-premiere har gjerne et kort foredrag eller annet relevant innpakning som er med på å forsterke filmopplevelsen.
  • Perlefilm er støttet av Norsk filminstitutt
  • * Med forbehold om at visningstidene kan endres ved behov. Følg med på våre nettsider for oppdatert kinoprogram.

Husk å få rabatt med Perlefilmkortet // Med Perlefilmkortet får du hver åttende perlefilm-billett gratis. Kortet deles ut og stemples i kinokiosken.