Tilgjengelighet

Universell utforming

Gjøvik Kino & Scene er utformet med teleslynge, rullestoladgang samt ledsager- og rullestolplasser i salene. Det er heis, hc-toalett, taktil merking på gulv og i trapper samt kontrastmerking på glassflater.

Vi tilbyr ledsagerbillett på alle våre kinovisninger og arrangementer. Ledsagerbillett er tilgjengelig i alle våre salgskanaler, både online og ved utsalgssteder. 

Vår hjemmeside er bygd opp på en slik måte at den skal kunne brukes på en god og enkel måte, uavhengig av brukers forutsetninger.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du spørsmål eller tilbakemelding angående universell utforming på Gjøvik Kino & Scene.

Kommunikasjon

www.gjovikkinoogscene.no er vår primære digitale kommunikasjonskanal. Den er tilgjengelig for alle som har tilgang på internett og krever ingen form for innlogging eller medlemskap. 

Vi har bedriftsprofiler på Facebook og Instagram, og vi tilbyr nyhetsbrevabonnement via nyhetsbrevtjenesten Mailchimp. Disse kanalene supplerer vår primærkanal. Det er ikke nødvendig å følge oss i sosiale medier eller abonnere på vårt nyhetsbrev for å benytte seg av vårt tjenestetilbud. 

På Gjøvik Kino & Scene er vi opptatte av å bruke klarspråk i vår kommunikasjon. Gi oss gjerne tilbakemelding hvis du opplever at vi uttrykker oss uklart. 

Offentlig transport

Gjøvik Kino & Scene ligger i gangavstand fra skysstasjonen på Gjøvik. Sjekk buss- og togforbindelser med reiseplanlegger her:

Innlnadstrafikk.no (buss)

Vy.no (tog)

Sykkelparkering

Syklister kan parkere sykkelen i sykkelstativ ved hovedinngangen i Elvegata.

Parkering

Huntonstranda: Klikk her for Parkopedia sin hjemmeside. Gratis parkering i helg og mellom 15.00 og 08.00 på hverdager.

Parkgata parkeringshus: Klikk her for Aimo Park sine hjemmesider. Døgnåpen parkering med flere betalingsalternativ.

Kontakt

Hvis du ønsker å snakke med oss om tilgjengelighet, kan du sende oss en e-post eller kontakte oss via kontaksiden 

Her finner du oss