Billettinformasjon

Hvor kan jeg kjøpe billetter

Billetter kan kjøpes følgende steder:

 • Her på våre nettsider
 • eBillett-appen, https://ebillett.no/mobileapp
 • Døgnåpne billettautomater i kulturhusfoajeen
 • Kinokiosken. Åpner 30 min før første film og stenger 10 minutter etter at siste film for kvelden har begynt.
 • Gjøvik bibliotek og litteraturhus, i betjent tid. Se bibliotekets åpningstider her

Åpningstider kinokiosken:

 • Mandag-tirsdag: 17.00
 • Onsdag-torsdag: 12.00
 • Fredag: 16.30
 • Lørdag: 13.30
 • Søndag: 11.30

Kinoprogrammet

Kinoprogrammet slippes hver mandag for påfølgende fredag til torsdag. Enkelte filmer, som for eksempel større filmpremierer og kinoarrangementer, kan ha billettslipp før.

Rabatterte billettkategorier 

Barn

 • Barnebillett på kino gjelder frem til man fyller 15 år. Det er ikke barnepriser på filmer etter klokken 19.00. På øvrige arrangementer (konserter, teater, danseforestillinger, etc.) gjelder egne bestemmelser, som fremkommer i billettsalget.

Honnør

 • Vi tilbyr honnørbillett til kunder som har honnørbevis eller fylt 67 år. Rabatten gjelder ikke for andre personer i følget. Honnørbevis må vises til billettkontrollør ved publikumsinnslipp. Har du fylt 67 år trenger du kun vise legitimasjon.

Ledsager

 • Ledsagerbillett tilbys kunder med ledsagerbevis som er utstedt av norske kommuner. Ledsagerbevisets innehaver kjøper billett til seg selv på ordinært vis og velger så ledsagerbillett til ledsageren i tillegg. Det er ikke mulig å bare velge ledsagerbillett, den kan kun velges i kombinasjon med annen betalt billett. Husk å vise ledsagerbeviset til billettkontrolløren ved ankomst til kinovisningen/arrangementet. Mer informasjon om ledsagerbevis finner du her: https://www.helsenorge.no/hjelpetilbud-i-kommunene/ledsagerbevis/

Student

 • Studentbillett gjelder for studenter ved høyere utdanning. Kategorien gjelder ikke elever på grunnskole, videregående og folkehøyskole. For å benytte studentbillett, må du vise gyldig studentbevis til billettkontrollør ved publikumsinnslipp.

UngINN

 • Er du i alderen 13–21 år? Da får du UngINN-rabatt på Gjøvik Kino & Scene! Se etter UngINN-billett når du kjøper kinobillett på nett eller spør i kiosken. Ordningen omfatter også utvalgte scenekunstarragementer. Alle som kjøper UngINN-billett må vise kulturkortet og legitimasjon ved billettkontroll. Les mer om ordningen og bestill ditt kulturkort her!

Aldersgrenser på kino

Klikk her for å lese om hvilke regler som gjelder for aldersgrense på kino.

Billettrefusjon

Det er ikke angrerett på kjøp av billetter til arrangement og kinovisninger. Mer informasjon om dette finner du på Forbrukerrådets hjemmesider: https://www.forbrukerradet.no/forside/varer-og-tjenester/kultur/

Bytte kinobilletter

Det er to måter å bytte billetter på. Enten kan du møte opp og henvende deg til vårt personale i kinokiosken i åpningstiden. De hjelper deg gjerne med å bytte til en annen visning frem til filmen du har kjøpt billetter til starter. Etter at visningen har begynt er det for sent å bytte. Eller så kan du kjøpe nye billetter på nett og sende en e-post til vår billettleverandør eBillett på post@ebillett.no som så refunderer det første kjøpet ditt. eBillett refunderer ikke billetter før du har kjøpt billetter til ny visning. Du må henvende deg til eBillett i god tid før visningen du ønsker refundert starter. Det er ikke mulig å bytte billetter over telefon eller sosiale medier.

∗ Billetter til kinovisninger som kun gjennomføres en gang eller på annet vis er forskjellig fra ordinær visning kan ikke byttes. Eksempler på dette kan være livekino, visninger med regissørbesøk, paneldebatter, større premierer og lignende.

Avlyst arrangement eller kinovisning

Hvis du har kjøpt billetter til et arrangement eller en kinovisning som har blitt avlyst eller utsatt, vil du bli kontaktet av oss på den e-postadressen du benyttet ved billettkjøp. Kunder som ikke har oppgitt kontaktinformasjon må selv ta kontakt med oss for informasjon.

Reservasjon av billetter

Det er kun mulig å reservere billetter til større grupper på forestillinger. Kinobilletter kan ikke reserveres. 

Fikk ikke billettene på e-post

Fikk du ikke billettene på e-post selv om kjøpet ble gjennomført? Les om hvordan du kan få billettene tilsendt på nytt her: https://ebillett.no/help

Veiledning ved billettkjøp på nett

Servicetorget på rådhuset veileder gjerne ved kjøp av billetter på nett/mobil. Åpent hverdager 09.00 - 15.00.

Gavekort

Gavekort fra Gjøvik Kino & Scene kan brukes på billetter til kino, arrangement og kioskvarer. Gavekort er gyldige i ett år fra kjøpsdato. Kjøp gavekort her: https://checkout.ebillett.no/116/giftcard

App 

Ebillett sin app er den enkleste måten å kjøpe billett på da du kan både kjøpe og vise frem billetten fra mobil.

Info om E-Billett finner du her: https://ebillett.no/mobileapp

 

Illustrasjon av eBillett app