Billettinformasjon

Hvor kan jeg kjøpe billetter

Billetter kan kjøpes følgende steder:

  • Gjøvik Kino & Scene sine nettsider
  • eBillett sin app for billettkjøp
  • Døgnåpne billettautomater i kulturhusfoajeen
  • Kinokiosken. Åpner 30 min før første film og stenger 10 minutter etter at siste film for kvelden har begynt.
  • Gjøvik bibliotek og litteraturhus i betjente åpningstider

Når publiseres kinoprogrammet

Kinoprogrammet publiseres på Gjøvik Kino & Scene sine nettsider hver mandag for påfølgende fredag til torsdag. Enkelte filmer, som for eksempel større filmpremierer og kinoarrangementer, kan ha billettslipp før.

Vi tilbyr følgende rabatterte billettkategorier

Barn

  • Barnebillett på kino gjelder frem til man fyller 15 år. Det er ikke barnepriser på filmer etter klokken 19.00. På øvrige arrangementer (konserter, teater, danseforestillinger, etc.) gjelder egne bestemmelser, som fremkommer i billettsalget.

Honnør

  • Vi tilbyr honnørbillett til kunder som har honnørbevis eller fylt 67 år. Rabatten gjelder ikke for andre personer i følget. Honnørbevis må vises til billettkontrollør ved publikumsinnslipp. Har du fylt 67 år trenger du kun vise legitimasjon.

Ledsager

  • Har du ledsagerbevis som er utstedt av en norsk kommune, får du tilbud om ledsagerbillett hos oss. Ledsagerbevisets innehaver kjøper billett til seg selv på ordinært vis og velger så ledsagerbillett til ledsageren i tillegg. Husk å vise ledsagerbeviset til billettkontrolløren ved ankomst til kinovisningen/arrangementet. Obs: hvis du skal kjøpe HC-plass og ledsagerplass, må handelen gjøres i transaksjoner. Dette av tekniske årsaker i billettsystemet. 

Student

  • Studentbillett gjelder for studenter ved høyere utdanning. Kategorien gjelder ikke elever på grunnskole, videregående og folkehøyskole. For å benytte studentbillett, må du vise gyldig studentbevis til billettkontrollør ved publikumsinnslipp.

UngINN

Gjør deg kjent med aldersgrenser på kino

På denne siden finner du informasjon om aldersgrenser på kinofilmer i Norge.

Kjøpte billetter refunderes ikke

Det er ikke angrerett på kjøp av billetter til arrangement og kinovisninger. På Forbrukerrådets hjemmesider finner du informasjon om hvilke rettigheter du har som forbruker ved kjøp av kulturbilletter.

Hvordan bytte kinobilletter

Hvis du har kjøpt billett på nett via eBillett: På hverdager mellom kl. 09:00 og kl. 17:00 kan du henvende deg til vår billettleverandør eBillett via e-post for å bytte kinobillett. Gå fram på følgende måte: Kjøp nye billetter til riktig visningog send så en e-post til eBillett der du informerer om at du har kjøpt nye billetter og ønsker å få refunderet det første kjøpet ditt. Forutsetningen er at du melder ifra til eBillett i god tid før filmen starter. På denne siden finner du mer informasjon om bytte av kinobilletter via eBillett

Hvis du har kjøpt billett i kinokiosken, på biblioteket eller trenger hjelp til å bytte kinobillett på hverdager etter kl. 17:00 og helg, kan du henvende deg til vårt personale i kinokiosken i åpningstiden. Obs: byttet må skje før filmen starter.

Det er ikke mulig å bytte billetter over telefon eller sosiale medier.

∗ Billetter til kinovisninger som kun gjennomføres en gang eller på annet vis er forskjellig fra ordinær visning kan ikke byttes. Eksempler på dette kan være livekino, visninger med regissørbesøk, paneldebatter, større premierer og lignende.

Når et arrangement eller en kinovisning blir avlyst eller utsatt

Hvis du har kjøpt billetter til et arrangement eller en kinovisning som har blitt avlyst eller utsatt, vil du bli kontaktet av oss på den e-postadressen du benyttet ved billettkjøp. Kunder som ikke har oppgitt kontaktinformasjon må selv ta kontakt med oss for informasjon.

Vi ønsker å betale med faktura

Bedrifter, offentlige virksomheter, foreninger og andre organisasjoner kan om ønskelig betale med faktura. Ta kontakt med oss på forhånd for bestilling. 

Fikk ikke billettene på e-post

Fikk du ikke billettene på e-post selv om kjøpet ble gjennomført? På eBillett sine hjelpesider finner du tips om hva du kan gjøre og fremgangsmåte for å få billettene tilsendt på nytt.

Gavekort

Gavekort fra Gjøvik Kino & Scene kan brukes til hel- eller delbetaling av billetter til kinovisninger, forestillinger og varer i kiosken. Kjøper bestemmer selv beløpet og gavekortet er gyldig i ett år fra kjøpsdato. Kjøp gavekort på nett, i kinokiosken eller på biblioteket.

Billett-app fra eBillett

Med eBillett sin billett-app kan du både kjøpe billett og vise frem billetten fra mobil ved billettkontroll.

 

Gå til eBillett mobilapp for billettkjøp